torstai 10. huhtikuuta 2014

Hääpaikkavaihtoehto nro. 1

Töissä on viime aikoina ollut niin kiire, että tuntuu ettei blogille ole iltaisin löytynyt aikaa! Vatsahaastetta on tullut aika orjallisesti tehtyä, ja lenkkareitakin oon ulkoiluttanut jo paristi! Hyvähän se on, mutta se urheiluun käytetty aika vaan on ollut pois blogilta.. 

Viime viikonloppuna käytiin katsomassa sitä mun suosikkijuhlapaikkaa. 
Juhlapaikka on vanhan navetan ylinen, ja se sijaitsee n. 30 km keskustasta. Paikka on tosi suojaisa, eikä tonne varmasti kuokkavieraita eksyisi. Juhlapaikan lähellä on mökkikylä, josta on mahdollista varata mökkejä. Tosin omistaja kertoi, ettei voi antaa kiintiövarauksia mökeille, sillä ne on viikkovuokrattu, ja vasta about toukokuussa 2015 tietää onko mökit vapaita varattavaksi.. Se siis tarkoittaisi, että pitkämatkalaiset joutuisivat yöpymään mahdollisesti hotelleissa keskustassa.. Ja miten se matka sitten juhlapaikalle hoituisi? Takseilla tai bussilla.. Bussi tarkoittaisi budjettiin lovea meille, ja taksi taas vieraille..

Eli sijainniltaan paikka on huono. Muuten aivan ihana. Tila on tosi iso, just sopiva 80-100 hengelle. Koko juhlatila on yhtä suurta tilaa, mutta pieni sermi erottaa tanssipuolen ruokapuolesta. A-oikeuksien puuttuminen mahdollistaa omat juomat ja paikan rustiikkisuus sen, ettei koristeita tarvita paljoa. Paikka olisi kuin tehty sille mun ajattelemalle säkkikangas, valkoiset liinat, pitsi, juuttinaru -yhdistelmälle! Väreinä ruskeaa valkoista ja vanhaa roosaa. Neilikoita ja harsokukkaa! Tanssilattian päälle saisi ihanasti valot ripustettua ja vaikka sellaisia paperipallovaloja!



Mulle vahvistuu koko ajan enemmän, että se teema olisi juurikin tota mitä yllä olevissa kuvissa on! Mutta vaikka tuo paikkana oli mun ehdoton suosikki tähän asti, nyt tuntuu että se on vähän liian kaukana.. Olisko se ajomatka kirkolta kuitenkin liian pitkä? Ja vieraille kun pitäisi ehkä järkätä joku kyyti sieltä pois, niin tekeekö se sitten liian ison loven budjettiin? Sehän tarkoittaisi päivällä kyytiä kirkolta juhlapaikalle ja yöllä kyytiä juhlapaikalta keskustaan.. Mitähän kuljetusyritykset sellaisesta hommasta ottaa? Toisaalta hinta tuossa paikassa on muuten tosi alhainen.. Et jos rahan hääpaikassa säästää, eikö sen voisi sitten laittaa bussiin?




Vielä ei varattu tätä. Omistaja lupaili, että heillä alkaa varauksia tulla yleensä vasta edeltävänä talvena, ja nytkin tulevalle kesälle on vielä monta viikonloppua vapaana. Eli kauhea kiire ei onneksi ole.. Kesä 2015 oli heillä vielä täysin tyhjä.. Joten odotellaan ja katsellaan vielä. Päivämäärästä kun meillä ei  oikeastaan ole vaatimuksia. 11.7.2015 kuulostaisi mun korvaan hyvältä.. :D

5 kommenttia:

  1. Tää on kyllä upea. Ymmärrän kyllä dilemman tuon etäisyyden kanssa, mutta itse miettisin tarkkaan plussia ja miinuksia. Ihan heti en tällaista upeutta ruksisi pois listalta. ;)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on samanlaisia koristeluhaaveita ja juhlapaikaksi olisin halunnut jotain tuollaista, mutta päädyttiin sitten sijainnin ja talvihäiden (eivät nuo navetan yliset ja ladot oikein toimi talvijuhlapaikkana) vuoksi Laaksolahden monitoimitaloon: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/01/taalla-me-varmaan-juhlitaan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ! Mä kans haaveilin yhdessä vaiheessa talvihäistä! Navetan ylinen voisi olla hieman viileä paikka tuolle ajankohdalle! :D

      Poista
  3. KÄÄK! Aivan ihana paikka, juuri tuollaseen paikkaan haluaisin omatkin häät!

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!