tiistai 7. heinäkuuta 2015

Vaimo täällä moi!

Heippa hei! Täällä sitä ollaan! Onnellisena, väsyneenä ja niin kiitollisena paitsi tuosta ihanasta miehestäni, myös maailman parhaista häistä! Oon niin tyytyväinen kaikkeen! Kaikki meni ihan putkeen, eikä missään tuntunut olevan petrattavaa. Pappi vain unohti sanoa ne kuuluisat, voit suudella morsianta, mutta korjattiin sekin sitten kirkon rappusilla! :D

(c) Kalle Wallin
(c) Kalle Wallin
Koko päivä meni siis kokonaisuudessaan ihan loistavasti! En osannut jännittää juuri lainkaan, paitsi sitten juuri ennen First look-kuvauksia autossa. FL-kuvauksen onnistuminen ja häävalssi oli ne kaikkein jännimmät jutut. Muistin onneksi rentoutua, elää hetkessä ja nauttia joka hetkestä. Annoin kaiken kaasojen ja bestmanien osaaviin käsiin, ja päivästä tuli ehdottomasti elämäni parhaimpia. 
Jep, täällä ollaan ihan hattaraa ja vaahtokarkkeja, että koittakaahan kestää! Häähömppä pursuu varmasti blogista vielä monen viikon ajan ja tarkempia yksityiskohtia kannattaa kurkkia sieltä hääblogin puolelta!

(c) Kalle Wallin
Nyt tulin vaan pikaisesti kirjoittamaan päällimmäiset kuulumiset, vilauttamaan teille muutamia otoksia päivän ajalta ja KIITTÄMÄÄN muutamia meidän päivästä täydellisen tehneitä ihmisiä.
Ensin ihan superiso kiitos meidän Dream Teamille, kaasoille ja bestmaneille. Netta, Anu, Aki ja Tuomo. Ilman teitä mikään ei olisi onnistunut niin hyvin kuin nyt. Hoiditte tehtävänne ihan loistavasti, jopa lievästä kontrollifriikkiydestä kärsivä morsian antaa teille kymppiplussan suorituksestanne! Olette korvaamattomia. Kiitos <3. Suuren suuri kiitos myös loistavalle autokuskille ja kakkoskuvaajalle Kallelle <3 



Valokuvaajamme, Korpilumon Miia ansaitsee myös superisot kiitokset, vaikka hääkuvista ollaankin nähty vasta murto-osa. Tuo 30 kuvan setti, (jonka Miia muuten on julkaissut sivuillaan) vei jo meidän sydämen, ja sieltä paljastui toinen toistaan upeampia otoksia. Malttamattomia odotellaan loppuja kuvia! Miia taikoi jälleen kuviin sitä Korpilumolle kuuluisaa keijupölyä, enkä ole koskaan kyllä nähnyt näin ihania hääkuvia! Kiitos Miia! <3


Suuret kiitokset ansaitsevat myös meidän häiden yhteistyökumppanit. Topstudio, Hyvänolon keskus ja Eastsound. Topstudion Sanna taikoi musta aivan upean. Meikki ja hiukset olivat ihan täydelliset, juuri sitä mitä pyysin ja vielä paremmat. Meikki kesti pitkälle aamuyöhön hyvänä, kasvot ei kiiltäneet lämpimästä säästä huolimatta ja hiukset pysyivät moitteettomana koko pitkän päivän. En edelleenkään usko miten musta sai tehtyä niin kauniin. Selvästi ammattilainen asialla. Kiitos Sanna <3 Iso kiitos myös upeista kaasojen kampauksista, meikistä sekä sulhasen lookista. Kaikki meni niin täysillä nappiin!


Kynsistä ja ripsistä on kiittäminen Hyvänolon keskusta ja Annea sekä Aunia. Kynsistä tulossa postausta tarkemmin vielä huomenna, mutta sanonpa jo nyt, että ne olivat juuri sitä mitä pyysin. Ihan täydelliset hääkynnet. Ja upeat, juuri sopivan tuuheat ja näyttävät ripset. Suuri kiitos myös Lindalle kavitaatiohoidoista. Niiden ansiosta hääpuku istui juuri passelisti ja puvun alta paljastui upea vyötärö jota en tiennyt mulla olevankaan! :D

(c) Kalle Wallin
Häiden suurimpana tunnelman luojana toimivat ehdottomasti valot ja ääni. Siitä kiittäminen on Eastsoundia sekä Tomia tiimeineen. Iltapäivälla ja alkuillasta juhlatila kylpi valossa ja luonnonkivet sekä ikkunaholvit oli valaistu upeasti kirkkaan valkoisella valolla. Päivällispöytä oli valaistu ja Eastsound oli tehnyt upeaa jälkeä myös Photo boothin kanssa! Se oli muuten yksi illan vetonauloista! Illan hämärtäessä ja häävalssin alkaessa, tunnelmaa loivat suuri peilipallo sekä tanssilattian värivalot! Mikä fiilis meillä illalla olikaan! Parhaita paloja voi muuten kurkkia instasta (@nellienoor), mutta eiköhän jotain videoita valoista eksy blogin youtube-tilillekin! Iso kiitos Tomi ja Eastsound, sekä kenties Joensuun paras DJ! Hyvistä musaseteistä kiitos myös siis Jakelle!

Suuren kiitoksen ansaitsee myös juhlapaikka, Teatteriravintola, jonka kanssa homma on toiminut paitsi koko suunnittelujen, myös juhlan ajan ihan loistavasti. Meillä oli mahtava henkilökunta ja juhlapaikkana Teatteriravintola onnistui ihan mahtavasti. Tila oli juuri sitä mitä haluttiin. Ja ruoka ihan taivaallista!
Niin että kiitos, kiitos, kiitos <3
Hihii, oon nyt kyllä ihan rakastunut kaikkeen. Maailma on kaunis <3 Ja mulla on sen maailman ihanin mies <3

20 kommenttia:

  1. Paljon onnea molemmille! Kuvista päätellen teillä on ollut upea päivä ja oikein onnistuneet häät! Kaunis morsian!

    VastaaPoista
  2. Iiks miten ihania kuvia! Onnea vielä oikein paljon! <3

    VastaaPoista
  3. Onnea :) ja ihanaa kuherruskuukautta! :)

    VastaaPoista
  4. Vau miten kauniita kuvia! Ja paljon onnea tuoreelle hääparille :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihania kuvia! Ja niin kaunis morsian! <3 Hurjasti Onnea hääparille :)

    VastaaPoista
  6. Vaikuttipa häät onnistuneilta! Loistavia kuviakin, teillä on ollut hyvä kuvaaja. Upea sormus ja aivan upea mekko!
    http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Onneksi olkoon!!! Tosi kauniit kuvat =) Jos haluat teettää niistä valokuvaesityksen (videoalbumi)
    löydät sellaisen http://aavikkoruusunen.blogspot.fi/search/label/h%C3%A4%C3%A4t

    VastaaPoista
  8. En muista kävinkö jo teitä onnittelemassa! Onnea! Ihanan vauhdikkaat häät teillä on ollut ja oikein kaunis morsian!

    VastaaPoista
  9. Moikka Nelli! Haluaisitko vielä kertoa erillisessä postauksessa tai jos et ehdi niin tähän viestiin vastaamalla hieman täsmennyksiä hääpäivänne kulusta ja muista tarkemmista yksityiskohdista? :) Kiinnostaisi erittäin kovasti, koska olemme reilun vuoden päästä järjestämässä häät ja hääpaikaksi olemme valinneet myös Teatteriravintolan. Minua kiinnostaisi erityisesti (pahoittelut jos nämä lukevat jo edellisissä postauksissa, mutta ovat menneet ohitseni...):

    * Kuinka suuri vierasmäärä teillä oli ja oliko tila tälle määrälle sopiva/liian iso/liian pieni? Kuinka paljon kutsuitte vieraita, pajonko tuli paikalle?

    * Kuinka olitte järjestäneet musiikin lasiterassilla? Oliko DJ vai elävää musiikkia ja miten jaoteltu (esim. tanssimusiikkia vartunneemmille ja sitten myöhemmin "diskomusaa"?

    * Tilasitteko erikseen hääkakun vai otitteko talon puolesta + millaiseen päädyitte? :)

    Kesäterkuin tuleva morsian

    P.S. Kiva oli bongata sinut myös YLE:n uutisjutusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Joo, ehdottomasti tulossa vielä monta postausta, joissa voin laajemmin vastailla noihin kysymyksiisi! Jos tässä nyt vaan pintaraapaisut! :)

      Valitsitte kyllä ihanan tilan hääpaikaksi! Teatteriravintola on ihan loistava! <3

      Meillä oli n. 80 vierasta, mikä toimi mun mielestä juhlatilassa hyvin. Kutsuttuja oli reilu 90 eli valtaosa kuitenkin saapui! :) Meidän vieraat mahtui hyvin lasiterassin toiselle puolelle, joten toinen puoli voitiin jättää tanssilattiaksi.

      Meillä oli DJ joka tarvitsi vain pienen pöydän laitteilleen. Dj aloitti klo. 19 häävalssilla ja jatkoi siitä n. tunnin perinteistä tanssimusiikkia. Sitten aloitettiin menevämmät setit aina puolille öin saakka! :)

      Kakku oli talon puolesta, ja oli ihan ok. Jugurttihyytelökakku oli muistaakseni nimeltään. Sellaista raikasta ja kevyttä! :)

      Poista
  10. Ihanat häät ollu teillä:) voisitko tehdä postauksen teidän häälahjoista, ruuista ja tuosta sinun upeasta puvustasi?

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!