keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäistunnelmia + kutsukorttivinkki

Pääsiäinen oli ja meni. Ihanan pitkä loma töistä kului ystävien ja perheen kanssa syöden ja ulkoillen. Ilmat oli ihan mahtavat ja me grillattiinkin parina päivänä, nautittiin lämmöstä terassilla ja herkuteltiin ihan liian monena päivänä! Niin ja sainpa hankittua kaksi kaasoakin itselleni ensi vuoden kesälle!

Sekä siskoni, että ystäväni suostuivat kaasoiksi. Kumpikin oli innoissaan heti suunnittelemassa niin häitä kuin polttareitakin! Sanoinkin miehelle, että en olisi varmasti voinut paremmin valita. Kumpikin otti juuri sen asenteen häitä kohtaan kuin olin toivonutkin! Hihii! En malta odottaa, että päästään suunnittelemaan häitä oikein kunnolla!!

Siskolta sain jo ihan mahtavia ideoita kuljetuksiin liittyen ja vaikka ennen pääsiäistä olinkin vähän kallellani siihen ravintolaan hääpaikkana, alkaa nyt navetanylinen viedä voittoa.. Kirkon varauskalenterikin avautuu ihan pian, joten ei mene varmaan enää montaa viikkoa, kun meillä on hääpäivä, -kirkko ja -paikka lyötynä lukkoon!

Pääsiäiseen kuului paitsi omista häistä hössöttämistä, myös elokuussa häitään tanssivien ystäviemme hääjärjestelyjä. Perjantaina oltiin askartelemassa kortteja ja maanantaina mies kävi vielä tarkemmassa hääinfossa!

Ajattelin jakaa kortit myös teidän kanssa, jos jollakulla vaikka olisi teemavärinä viininpunainen, kuten ystävillämme! Kortit oli tosi helppo laittaa kasaan. Leikkaa-liimaa periaatteella mentiin, ja miehetkin onnistuivat korteissaan hienosti! Eli ei varmaan voi olla hirveän vaikeaa ;)


1 kommentti:

  1. Todella kivan näköisiä kortteja! Pitäisiköhän munkin järjestää jossain vaiheessa ihan kunnon askarteluilta...? Tähän mennessä mä olen askarteluilloissa vaan esitellyt aikaansaannoksiani ja kysellyt mielipiteitä/vinkkejä. Olisi aika hienoa, jos saisin sulhasenikin askartelemaan :)

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!