sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Koli Relax Spa

Me päätettiin ottaa irtiotto arjesta ja lähteä minilomalle Kolille!
Teki molemmille ihan mielettömän hyvää, ja nyt on ihan toisellalailla energiaa alkavaan työviikkoon.

Kolin rinteet oli vielä lumessa, vasta päättyneen laskettelukauden jäljiltä, mutta lenkkipolut olivat jo kohtuullisen hyvässä kunnossa! Me vedettiin kunnon hapotuslenkki Kolin satamasta ylös UkkoKolille! Ilma oli ihana, aurinko paistoi ja oli niin lämmin. Kesä on ihan pian täällä!

Ei, en oo vielä tullut kaapista ulos siitä, kuka ole. Luotan että näistä ei tarpeeksi hyvin näe!

Urheilusuoritusten päätteeksi mentiin rentoutumaan Koli relax spahan. RAKASTUIN! Siis aivan ihana paikka. Tosi pieni, mutta sitäkin idyllisempi ja upeampi! Kaikki ideat ja toteutukset oli loppuun asti mietitty ja fiilis kylpylästä oli ylellinen!

Relax Spassa on yksi poreallas, kylmävesiallas, musiikki- ja valoallas, sekä kolme ulkopaljua. Lisäksi kolme saunaa, jalkakylpyaltaat ja rentoutushuone. Niin ja ne viidakkosuihkut!

Mulle tuli spasta heti mieleen, että tämä olisi polttareissa aivan ihana paikka! Nyt kanssamorsiot ja -kaasot vinkvink!

Spahan mennessä mukaan saa kylpykiulun, jossa on viisi Lumenen hoitotuotetta ja ohjeet niiden käyttöön. Me otettiin toisen hoitokiulun tilalle skumppakiulu ja pakko sanoa, että nappivalinta tehtiin! Onko mitään ihanampaa kuin siemailla kylmää skumppaa porealtaassa?

Hoitotuotteista löytyi jalkasuola, vartalokuorinta, kasvokuorinta/naamio, käsivoide ja vartaloemulsio. Mieskin intoutui kokeilemaan noita kaikkia, ja pienistä purkeista riitti hyvin meille molemmille! Ohjevihkossa oli kerrottu tuotteista tarkemmin ja ohjeistettu missä yhteydessä niitä tulisi käyttää.


Kaiken kruunasi vielä ihanan lämpöiset kylpytakit!
 Pukuhuoneissa oli korit, joista löytyi meikinpoistoaineita ja hiuslakkaa. Miesten puolelta kuulemma myös kertakäyttö partahöyliä!
Spassa oli myös rentoutushuone, jossa oli tarjolla hedelmiä ja teetä. Tilaan olisi saanut tilattua respasta muutakin juotavaa (ja syötävää?), mutta meille riitti skumppa ja kiivi. Tilassa oli lämmitetyt rentoutumistuolit, joissa mekin löhöiltiin katsellen maisemia.

Ne maisemat. Ne onkin ehkä koko ton span juju. Kylpylästä avautuu lattiasta kattoon olevat suuret ikkunat suoraan kansallismaisemiin. Voiko oikeasti mikään rentouttaa niin paljon, kuin tuollaiset maisemat ja kaiuttimista soiva pimpelipompeli-musiikki? (niin ja se skumppa ;) )

Voi, mä niin rakastuin! 
Me on tähän asti ajateltu, että hääyö tullaan viettämään ilman muuta keskustan hotellissa. Täällä kun valinnan varaa ei kauheasti ole.. Nyt meillä kuitenkin mieli muuttui ja päätettiin, että häistä lähdettyämme hurautammekin hotelliin 50km pidemmän matkan, ja rentoudemme ko. spassa avioelämämme ensimmäisenä aamuna!! 

Paitsi hääpareille, myös polttariporukoille tuo spa olisi aivan ihana! Kylpylässä olisi helppo toteuttaa morsiamelle hemmotteluhoitoja samalla kun koko muukin polttarijengi rentoutuu. Ja hei, kuinka moneen muuhun kylpylään saa ottaa skumpat altaaseen! (moneskohan skumppahehkutus tämä jo oli??)

1 kommentti:

  1. Eikä, taidettiin olla tuolla samaan aikaan! :D Olin siellä perjantaista lauantaihin. Minäkin tykkäsin Koli Spasta todella paljon.

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!