perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tuletko kaasokseni? -askartelua !

Eilen kävin kaupoilla ostamassa tarvikkeet "tuletko kaasokseni" -lahjoihin!
Isoja ongelmia tuotti lahjan valinta. Mitä ihmettä antaisin? Halusin, että se jotenkin liittyisi häihin, mutt akoska suunnitelmat on vielä niin alkutekijöissään, ei teemanmukaisia lahjoja oikein löytynyt..

Lopulta päädyin korviksiin ja kynsilakkoihin. Kynsilakka vanhan roosan sävyisenä, vinkkinä teemaväristä ja korviksissa isot zirkoniat, ei niinkään teemaa, mutta tulevat varmasti käyttöön, vaikka koruissa päädyttäisiinkin kivien sijaan helmiin..

Mukaan vielä kortti, joka vihjaa häihin ehkä tuleviin koristeisiin. Juuttia, pitsiä ja dymotekstiä. Tosin mies tyrmäsi dymot ihan täysin, joten voi olla että niitä ei muualle tule kuin näihin kaasokortteihin.. Höh.

Hihii, huomenna ja ylihuomenna mie kysyn!! Hui! Niinkuin näette, tein nyt vain kaksi kaasolahjaa. Vieläkin olen vähän epävarma siitä kuinka monta kaasoa ja ketkä.. Nämä kaksi nyt olivat kuitenkin varmoja jo ensihetkistä, joten heille lähtee kysymys ja pienet lahjat ainakin nyt alkuun! 

Kuinka jännää!

Kaikki askartelutarvikkeet sisalkuituisia sydämiä lukuunottamatta ostin Suomalaisesta kirjakaupasta. Sinne oli tullut nyt tosi paljon tollaista rustiikkia kierrätysteemaista askartelutarviketta! Näyttivät olevan suurin osa sinellin tuotteita! Sisalsydämet hankin jo jokin aika sitten Tiimarin loppuunmyynneistä!

7 kommenttia:

 1. Onpa ihanat :) ja noista tulee kyllä ihanasti jo teemanne esille. :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on Nelli ihan superkauniit!! ♡ Ja sopis yhden nimeltä mainitsemattoman hääpaikan teemaan ku nenä päähän ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kortit ja minusta nuo dymotekstit on ihan huikean kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää puhua tuo mieskin siis vielä ympäri ;) Mä tykkään myös tosi paljon! <3

   Poista
 4. Ihana setti kaasoille. Olen myös koukuttunut tuohon dymotustekstiin, onneksi sellaisen joulupukki toi viime jouluna lahjaksi niin pääsen sitä raksuttamaan ensi kesän häihimme.

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!