keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Hääkuntoon!

Kesäkuntoonprojektit tulee aloitettua AINA tammikuussa tai myöhemmin. Eli usein ihan liian myöhässä.. Kerrankin mulla on ajoitus kohdallaan ja projektilla aikaa yli vuosi! 

Eli luulisi, että mun ylimääräinen viisi kiloa ja löysät allit on muisto vaan hääpäivänä!!

Alkubuustia haetaan herkuttomasta huhtikuusta ja vatsahaasteesta! Jospa kohta saisi kiskottua itsensä lenkille ja salille!

Nyt on kolme päivää herkutonta takana ja 800g painoa tippunut! Alku on tietysti aina vähän vauhdikkaampaa, mutta ehkä tämä tästä.

Hyvin ehtii muuten vielä tämänkin kesän morsiamet kiinteyttää mahaa ja peppua, jos oma peilikuva ei vielä miellytä tai hääpuku kiristää. Noista kuukauden haasteista on näkynyt ihan mielettömän hienoja edistyskuvia! Eli eikun tsemppiä!!



Viime kuussa tein ton kyykkyhaasteen ja pakko myöntää, että ihan hirveältä tuntui viimeiset päivät, mutta peppu näyttää jopa omaan silmään paaaljon paremmalta kuin ennen haastetta! Eli kummasti motivoi tohon vatsahaasteeseen!

Ja kiskokaa se sulhokin mukaan haasteisiin ja toteuttakaa yhteiset iltajumpat! On sitten mieskin hääyönä parhaimmillaan! ;)



Mä linnoittaudun nyt sohvalle Greyn anatomian pariin, ja yritän jotenkin saada ajatukseni pois suklaasta! ÄÄÄ, tekisi niin mieli!

5 kommenttia:

  1. Munkin pitäis urheilla... Mutta miten löytää motivaatiota pitkän työpäivän jälkeen, kun voisi vaan istua sohvalle..? Käyn n. kerran viikossa salilla ja päivittäin kävelyllä koiran kanssa, mutta ihan kunnon aktiivikuntoilu on vaan niin... Miten siihen osaisi sitoutua..?

    Muista osallistua arvontaan:
    http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/04/blogiarvonta-60-euron-edesta-lumenea.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Tuntuu ettei MIKÄÄN motivoi riittävästi. Sohva ja karkkipussi vaan houkuttaa! Äh.
      Sulla on onneksi tuo koira jonka vuoksi lenkille on lähdettävä! Multa sekin puuttuu.. Voi meitä! :D

      Poista
  2. Mä en taida olla ihan täysillä mukana... Just laitoin sulle muistutuksen osallistua blogini arvontaan, vaikka eksyin tänne kommentoimaan sun blogia oman blogini kautta, jonne olit jättänyt kommentin osallistuessasi arvontaan. Joo. Liikunta vois tehdä hyvää, selvittää mun liikaa tietokoneen ääressä jumittanutta päätäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, hassu! :D Joo osallistuttu on! Voit toki laittaa mulle lisäarpoja! ;)
      Tai ehkä sä tarviit hieronnan, että se veri kiertää taas päähän! Vinkkaappa miehelle ;)

      Poista
  3. Oi, en olekaan törmänny tällaisiin aiemmin! Taidan ottaa tuon vatsahaasteen työn alle :) Jokin aika sitten toteutin 10vkon juoksuhaasteen ja se sopi mulle tosi hyvin, joten ehkä saan tämänkin suoritettua kunnialla loppuun :) Wish me luck! ;)

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!