lauantai 29. maaliskuuta 2014

Uusi rakkaus, Häät.fi !

Kyllä, uusi rakkaus. Häät.fi -sivuston Meidän Häät -osio!
Onko tuttu? Jos ei, niin hopihopi kurkkaamaan! 

Kirjautuminen ja käyttö on niin helppoa, että onnistuu tällaiselta, ei-niin-taitavalta koneenkäyttäjältäkin! Sivulle annetaan vaan sähköpostiosoite, johon sitten tulee linkki, josta jatkosta pääsee omalle sivulleen.

Työkaluissa on muistilista, vieraslista ja budjettilaskuri.

Muistilista on To Do -muodossa, ja ruksimalla otsikoita tehdyksi, saa sivussa olevan laskurin tehtävämääriä pienennettyä! Laskuri myös laskee häihin jäljellä olevien päivien määrän ja ohjelma antaa jokaisen tehtävän kohdalle listan linkkejä, joista löytyy tarpeellisia sivuja! Ihanaa eikö? :D Meidän To Do! -lista löytyy muuten blogin välilehdeltä!

Listan saa myös tulostettua jääkaapinoveen!


Ja sitten sivuston ehkä tarpeellisin työkalu. 
BUDJETTILASKURI

Tämä taitaa olla tällä hetkellä meille aika ajankohtainen.. Budjettilaskuri on ihan valtavan kattava, ja sieltä tuntuu löytyvän kaikki mahdolliset kohdat! Laatikot budjetoiduille ja toteutuneille summille. Laskuri myös kertoo koko ajan minkä verran on rahaa jäljellä. 
Love it!

Laskuriin voi myös lisäillä omiamenoja, mutta ainakin alkututkailulla laskuri vaikutti niin kattavalta, etten keksinyt siihen hätään lisättäviä menoja.Kolmantena työkaluna on vieraslista.
Vieraslistalle saa tallennettua vieraiden nimet ja osoitteet, sekä muistiinpanoja. Ruksilaatikko sille, osallistuuko ko. vieras. 
Työkalu sitten kertoo vierasmäärät ja sen, kuinka moni on tulossa.
Avaamalla vieraan nimen, saa alas näkyviin vieraan kohdalle kirjoitetut tiedot.

Täältä saa myös jaoiteltua, kuuluuko vieras morsiamen vai sulhasen sukuun.Printscreenit kopioitu osoitteesta www.haat.fi/meidan-haat/

2 kommenttia:

 1. Täytyy itsekin tutustua tuohon työkaluun. Näyttää kätevältä! Kiva kun joku muukin 2015 on jo innoissaan suunnittelemassa häitään. Aika samoja mietteitä näyttää olevan meneillään:) Meillä häät 5/2015: http://4anoppia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommentin! Käynkin heti kurkkaamassa ton sunkin blogin!
   Mä tykkäsin tosta sivustosta tosi paljon, tosin budjetin suunnittelun teki vaikeeksi se, ettei osannut yhtään arvioida mitä ne hinnat voisi olla.. En tiiä menikö ylä vai alakanttiin.. o.O

   Poista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!