keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Unelmahääni !

Olen aika tavallinen tallaaja. Rakastan kaikkea kaunista, blingia ja pitsiä, mutten kuitenkaan osaa olla mitenkään yltiönaisellinen. Se keskitie tuntuu aina olevan enemmän minua.

Häihimme en halua mitään yliampuvaa. Unelmahääni eivät tosiaan ole mitkään "My big fat gibsy weddings", vaan tärkeintä onnistuneiden häiden kannalta on minulle ja meille rakkaat ihmiset juhlimassa meitä, hyvä ruoka ja lämmin tunnelma. Koristeita toki joo, muttei mitään joutsenia tai suihkulähteitä. Ne vaan eivät ole minua. Eivätkä varsinkaan Meitä.

Unelmahääni eivät ole suuret eikä pienet. Pikaisella laskutoimituksella vieraita olisi n. 100. Sukulaisista voin tarpeen tullen karsia, mutta kaikkien tärkeiden ystävieni on mahduttava vieraslistalle.

Haluan olla kaunis. Lumoava. Upea. Onhan se kuitenkin prinsessapäiväni. Puvulta odotan paljon. Olkaimeton, istuva, prinsessaunelma muttei kermakakku. Kankaista tai materiaaleista ei ole hajuakaan, tiedän vaan miltä haluan pukuni näyttävän.

kuvat täältä


Muutenkin haluan olla huoliteltu. Hiuksiin en voi kuvitella itselleni nutturaa, vaan jotain luonnollista ja kauniisti laskeutuvaa kiharakampausta. Ei huntua, mutta kenties tiara tai muu hiuskoriste. Kynnet, hampaat, kevyt rusketus, kaunis, luonnollinen meikki.

Kirkkoon haluan astella isäni käsipuolessa ja alttarilla nähdä mieheni komeimmillaan. Mieheni vaatetus on, hassua kyllä, haaveissani kovin utuista. Tähän pitää ehdottomasti tutustua tarkemmin!

Uskon minulla olevan useampi kaaso, kenties kolme? Ja miehelläni kaksi bestmania. Papin puheen odotan olevan lyhyt mutta henkilökohtainen. Haluaisin ystäväni laulavan häissäni.

Häiden teemavärinä on tummanharmaa ripauksella vanhaa roosaa. Vähän blingiä, kenties myös liitutauluja tai säkkikangasta.

kuvat täältä ja täältä


Juhlapaikka olisi tunnelmallinen, muttei liian hämyisä. Yhtä suurta tilaa, en halua jaotella vieraita eri huoneisiin. Kartano, tai juhlasali.

Tunnelmalta odotan paljon. Haluan sopivasti puheita, jonkin verran ohjattua ohjelmaa ja vieraille mieleenpainuvia juhlia. Itselleni elämänmittaisia muistoja. Karkkibuffaa ja photoboothia.

Häätanssina Janne Raappanan Kaksi Onnellista. Sen jälkeen muutamat valssit ja humpat, jonka jälkeen bändi rupeaa soittamaan "normaalimpaa" musiikkia.

RUOKA. Sen on oltava hyvää, siihen satsataan. Teemana kuitenkin melko perinteiden suomalainen häämenu.

kuva täältä


Illan tullen tunnelma kevenee. Krakat voi heittää olan taakse ja ottaa ihan rennosti. Lapset poistuvat sovittuna kellon aikana ja aikuisille aukeaa drinkkibaari. Juhlimme ystäviemme kanssa puolille öin, jonka jälkeen lähdemme viettämään hääyötä hotelliin!

Viikko tai kaksi häiden jälkeen, lähdemme häämatkalle, kenties Malediiveille?

kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!