torstai 27. maaliskuuta 2014

Hedelmäherkkuja

Tuntuuko joskus ettei mikään ruoka maistu, ja ajatus syömisestä vaan ällöttää?
Musta tuntuu, ja monesti silloin jätän syömättä tai vetäisen jonkun suklaapatukan. Tosi terveellistä ja hyväksi linjoille joo!

Nyt olen kuitenkin yrittänyt opetella syömään säännöllisesti ja vaikka kuinka ällöttää ajatus ruuasta syömään silti jotain.
Hedelmäsalaatti on siitä hyvää, että sitä pystyy syömään vaikka vähän ajatus syömisestä etoisikin! Se on niin raikasta! Pitää pistää tämä mieleen hääviikkoa ajatellen! Vesimelonia siis ;)

2 kommenttia:

 1. Tiedän tuo tunteen, kun mikään "kunnon ruoka" ei maistuisi ja mieli tekisi joko hiilariherkkuja tai vaihtoehtoisesti jotain raikasta ja kylmää. Hedelmät ja varsinkin tuollainen herkullisen näköinen hedelmäsalaatti voi kyllä olla silloin pelastus :)

  Kiva oli löytää uusi blogi! Ärsyttää kun en saa jostain syystä itseäni lisättyä lukijaksi enää mihinkään blogeihin. Olenkohan täyttänyt kiintiöni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla etten ole yksin! Hiilariherkut on täälläkin kunnon pahe!!
   Mulla on ollut ihan sama ongelma, blogger taitaa olla se ongelma. Mä onnistuin lisäämään blogit omalle lukulistalleni oman hallintapaneelin kautta, kopioimalla blogin osoitteen ja liittämällä sen sinne Lisää-kohtaan! Kokeilepa sellaista! :)

   Poista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!