perjantai 28. maaliskuuta 2014

To Do ! -lista ja arvonta

Eilen valmistelin häiden To Do ! -listaa. Siitä tuli niin pitkä! Tuntuu, että tehtävää on ihan hirveästi, ja vaikka alunperin ajattelin, että ollaan tosi ajoissa häiden suhteen, ei me ollakaan! Oletin, ettei varmasti löydy kovin montaa 2015 vuoden morsiamien blogeja, mutta niitä olikin liuta! Eli ei me nyt niin hirveän ajoissa olla kuitenkaan. Riittävän, sillä kirkkojen varaaminen täällä kesälle 2015 avautuu toukokuun alussa. Ja kyllä, sulhanen oli aika vahvasti sitä mieltä, että kesähäät ne on! Mua jännittää niin, en meinaa pysyä housuissani ja haluaisin vaan touhottaa näiden häiden kanssa! Oon sellanen kaikkihetimullenyt! -ihminen, ja en millään malttaisi odottaa! Tiedän, että vielä tulee aika, kun toivoisin ajan menevän vähän hitaammin, mutta nyt en malttaisi odottaa sitä, että saadaan täräyttää tämä uutinen kaikille läheisille!

Ensimmäisessä postauksessa mainitsinkin siitä luonteenpiirteestäni, jonka vuoksi aloitin häiden suunnittelun nyt. Mies sanoo sitä kontrollifriikkiydeksi ja minä suunnitelmallisuudessa. Todellisuus on varmaan jossain siinä välimaastossa. RAKASTAN suunnittelua! Mindmapit, powerpointit, excelit.. LOVE IT! Joten ei varmaan ihmetytä, että hääbudjettia hahmottelen exceliin ja eilen kävin ostamassa häiden "ideapankille" mapin.
 

 Mapin täytteeksi ostin myös elämäni ensimmäiset häälehdet! Mappi saikin niistä aika paljon täytettä. Varsinkin sulhasen pukeutumiseen liittyen löysin aivan ihanan kuvan! Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Molemmissa lehdissä oli myös To Do ! -listat. Häät ja Juhlat -lehdessä aivan mahtava ja tosi kattava sellainen! Sen revin heti irti häämappini ensimmäiseen välilehteen! Siitä nappaan myös muutamat unohtuneet muistettavat asiat omalle To Do ! -listalleni, joka löytyy blogin toiselta välilehdeltä. Käykääpä kurkkaamassa!!


To Do ! -listastani ei ole vielä ruksattu mitään hoidetuksi. Kirkko me taidetaan olla päätetty, ja hääpäiväkin melkein. Kaikesta muusta on vaan visioita ja luulen, että seuraavaksi projektiksi otan hääpaikkojen kilpailutuksen ja hintatarjousten pyytelyn.. Häiden teemastakin on muutamia visioita, mutta lopulliseen teemaan vaikuttaa aika pitkälle paikka. Ravintola- vai pitopalveluhäät?

Janina arpoo blogissaan AINOn 100 €:n lahjakortin, joten käykääpä osallistumassa arvontaan !

4 kommenttia:

 1. Tekstistäsi tuli ihan minä itse mieleen reilu vuosi sitten, kun aloittelin häiden suunnittelua :) Se oli niin ihanaa, jännittävää ja toisaalta raastavaa, kun aikaa on niin paljon!! Kaikkimullehetinyt. Aika on kuitenkin kulunut super nopeasti. Ennenkuin huomaat, on jo vuosi 2015 ja jännität viimeisiä kuukausia neitinä ;)

  VastaaPoista
 2. Apua miten organisoitua :D meillä kaikki suunnitelmat makaa tukevasti vain omassa päässäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo :D Oon sellanen hermoilija, et hypin seinille jos suunnitelmat ei ole paperilla! :D

   Poista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!