tiistai 25. maaliskuuta 2014

THE ensimmäinen postaus

HÄÄBLOGINI 
ensimmäisen postaus! Jännää! Jännää siksi, että tuntuu hassulta ajatella häitä. Meitä menossa naimisiin! Meitä suunnittelemassa häitä. Häitä ylipäätään.

Pitkään häät ja naimisiinmeno ovat olleet haaveissa. Ollaanhan tässä kuitenkin oltu kihloissa jo useita vuosia. Aina itse häät ovat kuitenkin olleet vähän kysymysmerkki. Mennään kun mennään. Sitten joskus. Vuosien päästä. Eikä oikestaan ole otettu stressiä naimisiinmenosta. En oikein arvosta sellaista väkisin naimisiin menemistä. Haluan mennä naimisiin itse instituution, en pelkkien juhlien vuoksi. Kliseisesti, mennä naimisiin rakkaudesta.

Moni varmaan kysyykin seuraavaksi, että miksi sitten hääblogi, jos ajatuksissa on vain mennä naimisiin. Eikö onnistuisi siviilivihkiminen ja ihan vaan pikkujuhlat? No ei. Jos kerran menen naimisiin, oli ne syyt sitten mitä vaan, menen isosti! En välttämättä koon tai hinnan suhteen isosti, vaan suunnitteluiden. Olen totaalisen kontrollifriikki, järjestystärakastava ja ecxel-taulukoita ihannoiva. Häät projektina viehättää!

Blogiprojekti ja häidensuunnittelu käynnistyy täysin anonyymisti. Vielä en ole valmis paljastamaan oikeastaan mitään muuta itsestäni kuin haaveet. Myöhemmin ehkä syvennän blogia ja tuon siihen enemmän omaa persoonaa. Katsotaan sitä myöhemmin. Nyt, kun edes häävuotta (2015 vai 2016?) ei ole päätetty, eikä lähimmille ihmisille vielä kerrottu suunnitelmista, pysyn hiljaa itsestäni ja keskityn haaveiluun ja ideointiin! Kirjoitan salanimen takaa ainakin siihen asti, että Save the Date -kutsut saadaan lähtemään vieraille. Haaveissa olisi nimittäin yllättää kaikki niillä! Katsotaan onnistuuko!

Blogin nimi ja ulkoasu tulee varmasti myös muuttumaan ajanmyötä. Katsotaan, mihin ideat ja suunnitelmat vievät. Nyt mennään näinkin omaperäisellä nimellä!

Nyt, tervetuloa mukaan!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa saada luettavaksi uusia blogeja. Jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi ja jään mielenkiinnolla seuraamaan hääsuunnitelmianne! Jostain syystä en saanut klikattua Google-käyttäjäraadin kautta likujaksi, mutta seurailen siihen saakka bloglovinin kautta, kunnes tuo alkaa taas toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tervetuloa! Joo en tiiä mikä tossa taas mättää.. mäkään en pääse lukijaksi suoraan siitä missään blogissa! Onneksi toi oman hallintapaneelin lukulistan lisäys-nappi toimii! Jää muuten liian monta kivaa blogia seurailematta, kun ei niitä osoitteita enää jälkikäteen muista!

   Pitääkin pistää se bloglovin-linkki tuohon sivuun! :)

   Poista
 3. Ihana blogi, jään seuraamaan :) !

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!