perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hääpaikoista ja -teemoista

On ollut oikeasti aika järkytys havahtua siihen, ettei tässä nyt kovin ajoissa ollakaan! Paristi on pitänyt miettiä, että ehkä vuosi 2016 on sittenkin meidän vuosi.. Mutta ei, kun 2015 tuntuu niin paljon oikeammalta!! Siitä on jo tullut päähänpinttymä mulle. Mies käski jo eilen laittaa vähän jäitä hattuun. Oon kai nyt viimeisen viikon touhottanut noista häistä hieman liikaa. Väitän, että jokatoinen sana on ollut häät.

Suurin syy sille, miksi vuotta pitäisi lähteä muuttamaan on hääpaikan saaminen. Me ollaan siitä onnellisessa tilanteessa, ettei meillä ole yhtä ehdotonta päivää joka on PAKKO saada. Silti pelkään tilannetta, että sovitaan päivä, varataan hääpaikka mutta kirkko ei olekaan vapaana enää sille päivälle! Tai, että kaikki muu saadaan juuri oikealle päivälle, mutta hääpaikka ei olekaan enää vapaana. Se THE hääpaikka. Ja kun hääpaikkaa ei ole vielä edes päätetty. Joo, mä en tosiaan voi aloittaa tuota stressaamista vielä!! :D

Mä haluaisin maalaisromanttistyyliset häät, pienellä blingilla tai jollain muulla twistillä. Toisaalta voisin haluta myös oikein elegantit ravintolahäät, missä itse ei tarvitsisi tehdä muuta, kuin saapua paikalle. Aika oleellisesti teeman valintaan vaikuttaa se hääpaikka. En usko, että vanhaan navettarakennukseen istuu kovin hyvin harmaat kaitaliinat, koristetimantit ja messinkiset tai hopeoidut kynttilänjalat.. Ne taitaa olla enemmän ravintolahäiden koristeet. Navettahäihin kävisi enemmän pitsi, juuttinaru ja säkkikangas. Ihania materiaaleja nekin. Vaikeus kai on nimenomaan siinä, että en osaa tehdä eroa kahden täysin erilaisen tyylin välillä. Myös juhlapaikoissa on puolensa molemmissa. Ratkaiseva tekijä taitaa olla se, mitä häiltämme haluamme?


Eli, onko teema tällainen rustiikki maalaismaisema, juuttinaruilla, säkkikankailla ja vaalealla roosalla. Vai klassinen ja tyylikäs ravintola harmaalla ja timanteilla?


Kumpikin teema on tosi kaunis.. Omalla tavallaan. Ajatus maalaishäistä viehättää ihan valtavasti, ja voisihan sinnekin tuoda jotain klassisempaa korostamaan tuota rustiikkia? Ja eihän ne koristeet nyt oikeasti ole tämän hetken murhe! Mutta niiden koristeiden kautta mietin tuota hääpaikkaa!

Ajattelin, että kirjoittamalla tästä selvittelisin jotenkin ajatuksiani.. No eipä ne selvinneet! Tällä en nyt tullut hullua hurskaammaksi! :D

Joten ei mitään uutta auringon alla. Taidetaan miettiä ensin se hääpäivä, sitten tuo hääpaikka ja palataan asian sitten vasta!

Mutta ihanaa viikonloppua kaikille kuumeilijoille ja häidensuunnittelijoille, sekä kaikille muillekin lukijoille! Kiva että teitä on ilmestynyt tänne parissa päivässä noinkin monta! <3

Pus!

2 kommenttia:

 1. Vähän samoja fiiliksiä. Mies toppuuttelee, kun onhan tässä vielä aikaa, mutta mua pelottaa mieluisan juhlapaikan saaminen. Onneksi Tampereen kirkot saa varata vasta vuotta aiemmin, joten sen suhteen ei ole stressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita miehiä! Ei ne vaan aina tajua! :D
   Täällä kans kirkkojen varaaminen kesälle 2015 alkaa vasta loppukeväällä. Ja jotenkin suurempi usko kirkon saamisessa tietylle päivälle. Onhan aikoja kuitenkin päivässä aika paljon. Juhlapaikan vaan voi vuokrata vaan yksi sille tietylle viikonlopulle! :/

   Apua! Toivotaan että meillä molemmilla käy hyvin! <3

   Poista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!