perjantai 23. tammikuuta 2015

Morsiuskimppu. Orkideoja ja ruusuja.

Nyt kun hääpuku on hankittu ja valittu, selkeni idea morsiuskimpustakin yllättäen. Jotain tämän suuntaista olin suunnitellut!


Orkideat, pionit ja ruusut. Aika ihania <3 Nyt vaan taitaa alkaa olla jo vähän kiire varailla kukkakauppaa. .Enpä ollut tullut edes ajatelleeksi, että heilläkin on jotkut kiintiöt! Onneksi täällä Joensuussa tarvitsijoita on ehkä himpun verran vähemmän kuin vaikka pk-seudulla!

Onko muilla ollut ruusuja ja orkideoja kimpussa? Laittakaahan inspiskuvia! :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniita! :) Lämpenen yleensä enemmän pyöreän mallisille kimpuille, mutta jotenkin orkideoilla tuollainen vähän "valuva" kimppukin näyttää tosi freesiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu.. Ja olinkin päättänyt jo pyöreän, mutta kuten sanoit, orkideojen kanssa tuollainen vähän valuvakin toimii! Pitää jutella kukkakaupassa mitä he suosittelevat! :)

   Poista
 2. Kannattaa vähän varautua orkidean lakastumiseen :) varsinkin tuossa vieheessä tai kaasojen rannekkeissa :) sukulaisen häissä oli juuri orkideat ja ne todella nopeasti nuukahtivat ja näyttivät melko ikäviltä loppupäivän.. :)

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä näiden kukkien kanssa tuo yläoikealla oleva pyöreä kimppu toimii huonoiten, vaikka on sekin kaunis kimppu. Me käytiin tässä noin kuukausi ennen häitä ideoimassa kukkia ja kaksi viikkoa ennen meidän pitäisi tehdä varsinainen ja lopullinen tilaus.

  VastaaPoista
 4. Hui, enpä ole minäkään ajatellut, että kukkakaupoilla on kiintiöt! Kiitos, pitääpäs itselläkin olla sellaiseen yhteydessä.

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!