sunnuntai 24. elokuuta 2014

Teemavärinä persikka !

Mä olen ollut viime viikkoina vähän pihalla meidän häiden teemasta ja väreistä. Olin jo niin varma siitä rustiikista vanha roosa/juutti -teemasta, että kaikki muu on jäänyt sen varjoon. Nyt kuitenkin kun hääpaikkana on ravintola, ja syksylle tiedossa ystävien häät, joissa teema on juurikin tätä rustiikkia, aloin väkisinkin miettiä jotain muuta. 

Eihän hääpaikka toki rajaa rustiikkia teemaa pois, uppoaisi se ihan hyvin sinnekin, eikä ystävien häiden teemavalinta myöskään poista meiltä mahdollisuutta käyttää samaa, mutta. Haluan vaan omaa. En halua, että meidän häät on kopio syksyllä tulevista tai että samat koristeet käytetään sellaisenaan. Haluan ihan vain meille tehtyä ja meidän näköistä. Ja nyt vihdoin tiedän, mitä se meidän näköinen on. Ehkä.

Persikka. Harmaa. Pitsi. Neilikka. Pioni. Ruusu.
Ihana.

Pinterestin selailu vaan vahvisti tätä fiilistä.

kuva kuva 

Apua miten ihana toi eka kuva on! Rakkaus liitutauluihin kasvoi taas. Miten ihanasti noi valkoiset ja persikkaiset kukat käy siihen! 
Ja entäs toi oikealla oleva kattauskuva! Ihana, vaikka kukkia onkin mun makuun liikaa. Väriaailma on kuitenkin ihan just oikea!

kuva kuva kuva

Nämä ei sanoja kaipaa. Ihanat. Ruusut ja neilikat. Ja onko noi ekass akuvassa pioneja nuo isot?

kuva kuva

Ensimmäisen kuvan kutsut voisi olla ihan täysin meidän! Harmaat on ehkä himpun verran liian simppelit, mutta tosi kauniit nekin.

kuva kuva

Pompomeista ja paperipalloista en vaan suostu vieläkään luopumaan. JOtenkin vaan tykkään niistä ihan valtavasti! Valkoista, roosaa, persikkaa ja harmaata. Ilmapallojenkin mahdollisuutta oon pyöritellyt. Onko ne vähän liian tavallisia?

kuva

Ylhäällä värikarttaa väreistä. NOi kaikki persikansävyt on ihania! Kutsuntyylistä tykkään myös hirveästi, mieheen nuo painetut kutsut ei vaan oikein uppoa.. Onko joku painattanut kutsuja? Miten onnistui?

kuva kuva

Niin sieltä vaan sittenkin muutama säkkikangas ja juuttinaru -kuva eksyi tähänkin postaukseen :D Ja liitutaulu vaan vahvistaa paikkaansa mun suosikeissa. Tykkään!


Mitäs mieltä olette persikasta ja harmaasta? Uppoaako?

10 kommenttia:

 1. Uppoaa kyllä! Ei huono vaihtoehto omiinkaan häihin, sitten joskus :) ja pionilta näyttää ainakin minusta tuo!

  VastaaPoista
 2. Kyllä uppoaa, kaunis ja tyylikäs yhdistelmä! :) Jos häissä muuten käytetään koristeissa pitsiä yms. niin suosittelisin käyttämään niitä myös kutsuissa. Painettu kutsu on minusta ainakin sitten liian erilainen verrattuna varsinaiseen teemaan ja koristeluun. Ja minun henkilökohtainen mielipide on, että ilmapallot ei kuulu hääjuhlaan mutta makuasia tietysti sekin :)

  VastaaPoista
 3. Teidän häistä tulee niin ihanat ♡ persikka teemavärinä oli meilläkin mielessä, mutta täydellisten sävyjen löytäminen eri koristeisiin oli hankalaa! Tai sit en vaan jaksanu tarpeeksi ettiä! :D

  upeita nuo kukat.. ♥

  VastaaPoista
 4. eipä voi muuta sanoa ku että Wau :)

  VastaaPoista
 5. Harmaan kanssa erityisesti! Muuten en ehkä ole näin hempeiden värien ystävä, mutta jonkun vähän tummemman värin kaverina toimii upeasti! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana värimaailma ja tunnelma muutenkin. Tähän ei voi kyllästyä koskaan! :)

  VastaaPoista
 7. Uppoaako? Kyllä! Vaaleanpunainen ja hempeä roosa ovat melko käytettyjä häävärejä (oli myös meillä ;), joten persikka tuo mukavaa vaihtelua ja omanlaistaa freesiyttä hääpäivälookiin. :)

  VastaaPoista
 8. Oi kuulostaa tosi hyvälle ja aivan ihania nuo inspiskuvat! Harmaa, persikka, pitsi, neilikka, ruusut ja pionit kaikki kuulostaa niin hyvältä!! Mun hääsuunitelmat oli itseasiassa aika samanlaiset parivuotta sitten ;D Mut ennenkuin noista pioneista haaveilet ihan hirveästi, niin me ei ainakaan saatu niitä heinäkuussa, kun olisin kans halunnut. Ei kuulemma ollut niiden kausi, tai ei se vissiin mahdotonta olisi ollut mutta hinta olisi ollut aika mahdoton. :/

  VastaaPoista
 9. Hei ihana! Tosi kivat värit :)

  VastaaPoista
 10. Ensiviikolla juhlitaan yhden parin häitä, joille tulee harmaa-keltaiset häät ja esimerkiksi kutsuja oli ihana tehdä tuolla väriyhdistelmällä. Persikka sopii myös harmaan kanssa kivasti, etenkin kun noita kokoamiasi fiiliskuvia katselee niin vau! :)

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!