maanantai 19. tammikuuta 2015

Hääpuku. CHECK!

Se löytyi! Se ihanista ihanin hääpuku, ja ihan pian se on mun! Se on täydellinen. Se on kaunis, upea, uniikki ja ihan minun näköinen. 

Tylliä, tylliä, tylliä. Luulin, että pitsi olisi mun juttu, mutta sitä mekossani ei yllättäen ole lainkaan. Mekkoni on olkaimeton, oikea prinsessaunelma!


Nyt vain Sneak Peekiä, sillä haluan mekkoni olevan yllätys häihin saakka! Sen voin kuitenkin sanoa, että se on täydellinen! Eikun mä sanoinkin sen jo! ;)

No, se on. Ihana ihana ihana!!!! Heinäkuu, tule jo!


Ja tiedättekö mitä? Mun hääblogini on ehdolla vuoden hääblogiksi sekä vuoden tulokkaaksi! Kuin hienoa? Muistattehan käydä äänestämässä vaikka joka päivä, TÄÄLLÄ!

9 kommenttia:

 1. Oooh, aivan ihanalta näyttää kurkistuskuvien perusteella! Toi helma! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, onnea puvun löytymisen johdosta! Kuvien perusteella näyttää upealta. <3 Ja onnea myös ehdokkuuden johdosta. Toivottavasti nähdään messuilla. :)

  VastaaPoista
 3. Jee, ihanaa, että oot löytänyt Sen Oikean! (: <3 Näyttää kauniilta jo näin sneak peak-näkökulmasta! Munkin tekis mieli paljastaa jotain omasta mekostani, mutta not yet! :D

  VastaaPoista
 4. Kurkistuskuvien perusteella puku on huikean upea! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää aivan superihanalta! Rakastan varsinkin tota helmaa! Onnea hääpuvun löytymisestä!

  VastaaPoista
 6. Aah, tuo helma näyttää aivan ihanalta. Muistakin sitten häiden jälkeen pistää kuvia, joissa mekko pääsee oikeuksiinsa. Näiden kuvien perusteella sopii sulle tosi hyvin :))

  VastaaPoista
 7. Ihana ihana ihana! :) itekki pikku hiljaa alottanu pukujahtia ni samalla tyylillä minäkin! Usko pois Heinäkuu on tulee nopeesti :D

  Tea

  VastaaPoista
 8. Oooo ihana takaosa <3!!! Ja varmasti etuosakin :)! Ai kauhee, miekii haluun vielä toiste pittää miun pukuu yyh. Onneks oli sentään äsken se pidä häämekkoasi päivä :D.

  VastaaPoista
 9. Kauniilta näyttää! Onnea puvun löytymisestä kanssaehdokkaalle! :)

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!