maanantai 26. tammikuuta 2015

Juhlatilan koristelu

Päiväuniaika tulee nykyään lähes poikkeuksetta käytettyä hääfiilistelyyn ja inspiroitumiseen Pinterestissä! Mikä taivas se pinteret välillä onkaan! Kaikki parhaat ideat häihin on tainneet tulla sieltä. Niinkuin nytkin se, että alan olla ihan kyllästynyt jo koko liitutaulujuttuun, eikö se ole vähän nähty? Uusin ihastus on peilit! Kuinka siistiä olisikin kirjoittaa plaseeraus peiliin!?

Muutenkin olen kovasti viime päivinä miettinyt juhlatilan koristeluja. Teemahan meillä on hyvin pelkistetty ja tyylikäs. Pieni on kaunista ja selkeät linjat parhaita. Pienillä koristeilla siis yritetään saada aikaan elegantti ja klassinen juhlatila.

Väreinä suositaan harmaata, valkoista, persikkaan ja hattaraa. Eli todella "herkällä" värimaailmalla mennään. Juhlatilan tuolithan ovat mustat, eli haluan vaaleilla koristeilla saada tilaan valoa ja pehmeyttä.


Juhlatilamme siis sijaitsee tällaisella lasitetulla terassilla, eli peilit saattaisivat toimia täällä aika hyvin. Mietin peilejä myös pöydille kaitaliinojen sijaan.. Aluksihan ajatus oli laittaa kaitaliinat, organzaa tai muuta, kulkemaan pöytien poikki, mutta sitten rakastuin näihin kahdeksan hengen neliönmallisiin pöytiin ja päädyin pelkkiin valkoisiin liinoihin. Peilit keskellä pöytää toisivat kuitenkin varmasti keskellä pöytää olevat koristeet ihanasti esiin! 

 Pöydille ei olla ajateltu muuta, kuin kukkia ja kynttilöitä sekä pöytänumero. Ihana olisi hankkia isot maljat, joihin laitettaisiin vettä, kelluvia kynttilöitä ja lasihelmiä. Rinnalle sitten korkeampi kukka-asetelma tai kimppu. Pöytänumero sitten kehyksiin ja plaseerauskyltit harmaalla pohjalla. Muuta ei mielestäni tarvita, sillä aterimet ja lasit täyttävät pöytää muutenkin. Tai toki menu/ohjelma/bingo -laput pöytiin tulee myös.

 Itse juhlatila ei mielestäni tarvitse muita koristeita. Muutamia Honeycombs-palloja voisi nurkkiin laittaa roikkumaan, mutta muuten se on hyvä sellaisenaan. Baaritiski oli vielä viime näkemällä puunvärinen (voikun se olisi maalattu!) ja kovasti haluaisin peittää sen valkoisin liinoin.. Ei vaan taida onnistua, joten niillä mennään. Jotain kivaa koristetta baaritiskille kuitenkin olisi kiva saada, ehkä jokin taulu spesiaalidrinkeistä ja -tarjouksista, sekä noita ihania Juhlahumua-verkkokaupan paperipillejä!Karkkibuffaa koristellaankin sitten enemmän, sinne myös honeycombeja, pahvirasioita sekä paperipusseja. Tietysti hopeana ja hattarana!

juhlahumua.fi
Koekattausta haluaisin juhlapaikalle päästä kokeilemaan, jotta ihan konkreettisesti näkisi mitä pöydälle mahtuu.. Se ptää kyllä saada vielä ennen the päivää järkättyä!

9 kommenttia:

 1. Meillekin tulee vettä ja kellukynttilöitä, tosin ihan oikeiden kellukynttilöiden sijaan päädyn tavallisiin tuikkuihin, jotka laitetaan kelluviin, lasisiin tuikkualustoihin. Ne vievät hieman enemmän tilaa, mutta tavalliset tuikut palavat pidempään (vaikka paloajaksi ilmoitettaisiin sama tuntimäärä). Mulla on jotain aiheeseen liittyviä pohdintoja seuraavissa:
  http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/02/poytakoristepohdintaa.html
  http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/03/kukkia-ja-kellukynttiloita.html
  http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2014/04/hankinnat.html

  VastaaPoista
 2. Ihania suunnitelmia ja inspiskuvia. Upean valoisa tuo juhlatila ja kivan pelkistetty :)

  VastaaPoista
 3. Peilit on ihania! Meille niitä on tulossa pöytien keskelle, jos vain saadaan neliöpöydät järjestymään. Mielenkiinnolla jään seuraamaan päädyttekö tekin peilisomistukseen :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on sulle polttarihaaste blogissani! :)

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta bongasin tämän blogisi. Joku aika sitten kommentoinkin toisen blogin puolelle :) mutta siis hauska sattuma että meillä on sama juhlapaikka :)! Häitämme tosin juhlittiin tuolla reilu vuosi sitten mutta kuitenkin. Tunnelmallista oli ainakin silloin uudenvuoden aikaan :). Ja mukava sijainti! -Niina

  VastaaPoista
 6. Moikka! Täällä toinen joensuulainen. :)

  Oi tuo teatteriravintola on kyllä kaunis paikka hääjuhlalle! Varmaan olisi meillä ollut kakkosvaihtoehtona, jos ei Huhmarin Louheen oltais päädytty. Onhan tuo teatteriravintolan sijaintikin loistava, enkä ole tainnut kuulla mitään huonoa häiden järjestäjiltä kyseisestä paikasta. Henkilökunta kuulemma erityisen ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin olen kuullut pelkkää hyvää!
   Oh, Huhmari on kyllä upea paikka sekin! Ja ihanalla paikalla!

   Poista
 7. Vau, mikä juhlapaikka! Kunpa täällä päin olisi jotain vastaavaa!

  onnellisina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!