keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Save the Date -kutsut - DONE

EDIT// tänään on muuten meidän 4v kihlapäivä <3 Onnea me <3 pitäisiköhän illaksi keksiä jotain pientä kivaa..

Tarkoitushan alunperin oli postittaa STD-kutsut syyskuun aikana, ja siten kertoa tutuille häistä. Malttamaton minä, ei sitten jaksanutkaan odotella vaan julkisti koko hääuutisisen silloin syyskuussa lifestyle-blogin puolella.. Ja into niiden STD-korttien postittamiseen sitten vaan jäi ja jäi.

Nyt viimein ollaan saatu hiottua kutsu omasta mielestä oikeanlaiseksi (kiitos vaan ystäväni Picmonkey!), ja se on viittävaille lähdössä painoon. Mulla on jokin päähän pinttymä neliönmuotoisesta kutsusta, sillä jotenkin se tuntuu esteettisemmältä. Mutta varmaan joudun tyytymään suorakaiteen muotoon, mistään ei nimittäin tahdo saada tilattua neliönmallisia kortteja.. Mistä teille on tilattu painetut kutsut?Joulukorttibuumin (ja halvempien postimerkkien) innoittamana kortit lähtevät vieraille joulukuun alussa. Sitä ennen kysyn teiltä, miltä kortti teidän silmään näyttää? Värit, fontit, asettelu.. yms. RISUT ja RUUSUT !

10 kommenttia:

 1. Ihanan herttainen ja söpö STD! Tykkäilen kovin! :)

  VastaaPoista
 2. Ei valitettavaa. Save the Date on kirjoitettu tosi kivalla fontilla. Neliökortissa olisi kyllä puolensa, sillä olisihan se suorakulmaista erikoisempi ja jos kutsu on kovin suorakulmainen, joudutte venyttämää (tai kaventamaan) tekstiosuutta ja juuri nyt tuossa tuo on aika hyvä. Mistä olet meinannut tilata? Saahan esim. ifolorilta neliön mallisia valokuvia, jos sinne lähettää neliön muotoisen kuvatiedoston. Eli jos tilaat tavallisen digikuvat (10,2 x 10,2 cm - 18,1 cm), se on 10,2x10,2, jos mitat ovat lähettämässäsi kuvassa neliöt. Me tilattiin omiin kutsuihimme ifolorilta kansikuva haluamillamme mittasuhteilla eli muokkasin kuvaa kuvankäsittelyllä halutun laiseksi ja kokoiseksi, ja tilasin sitten noita 10,2 levyisiä (mutta meillä se toinen mitta oli hieman pidempi). Ja saahan tieltä tietysti ihan neliökutsukortin, mutta tämä olisi taitteella: http://www.ifolor.fi/kuvakortit/neliotaitekortit

  Niin paitsi jos kaipaat ihan postikorttia (http://www.ifolor.fi/kuvakortit/postikortit) eli et lähetä kuoressa (jolloin tietysti pitäisi löytää neliökuori... Niitä ei ifolorilta taida saada kuin standardimitoissa. Ja me tosiaan tilattiin meidän kutsukatastrofin jälkeen puuttuvat kutsut Vistaprintistä. En tiedä saisiko sieltä neliökortteja. Mutta periaatteessa ifolorista ja vastaavista voi ihan hyvin tilata käsittelemättömien digikuvien lisäksi myös muita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en vaan haluaisi sellaista kiiltäväpintaista vaan matta on aika must. Voihan se olla et joutuu taipumaan :D

   Poista
 3. Moikka!

  Me teetettiin neliön muotoiset kutsut, ohjelmat ja pöytäkortit Joensuun Painokanavassa, eli siinä Pohjoiskadun ja Koulukadun kulmassa. Eikä ollut ees kallista.

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna vinkistä! En ollut edes tajunnut tuollaista olevan! :)

   Poista
 4. Ihana STD! Mun mielestä just hyvä noin. Yritin miettiä jotain muutettavaa, mut en keksi. :) Eka aattelin, et voisko toi "pitkä" teksit tos STD:n alla olla jollain muulla fontilla (jos siis haluaa vielä pyöritellä) mut sit taas kun kauemmin mietin niin toi on just hyvä....ei ainakaan mitään koukerofonttia tilalle koska sit sitä on jo liikaa :)

  Ehdottomasti kannattaa nyt lähettää yhdessä joulukorttien kanssa, samaan kuoreen vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenni! Mä ongelmoin sen samaisen fontin kanssa myös! :D

   Poista
 5. Onneksi olkoon! Blogisi on valittu ehdokkaaksi Love Me Do -häätapahtuman järjestämään Vuoden Hääblogi 2015 -äänestykseen. Äänestysohjeet, lisätiedot sekä ehdokastunnisteet blogiasi varten löytyvät osoitteesta http://www.lovemedo.fi/vuoden-haablogit-2015#
  Aurinkoa! t. Love Me Do -tiimi

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!