keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Liitutaulut osana koristeluja !

Aikalailla siinä samalla hetkellä, kun juhlapaikka lyötiin lukkoon, varmistui omat visiot häiden teemasta. Kokonaisuudessaan haluan sellaiset rennot ja simppelin kauniit häät, joissa koristeita ei ole vaan syljetty ympäriinsä vaan niitä on sopivissa määrin tarkkaan harkituissa paikoissa. 

Liitutaulut hääkoristeina on muhinut mielessä jo vuosia, onhan ne aika nähty monien muidenkin häissä, mutta silti haluan ne meidänkin juhliin. Erityisesti, kun juhlapaikka on väritykseltään hyvin musta-valkoinen sopivat liitutaulut sinne ihan mahtavasti! 

Liikakin on tietysti aina liikaa. Ei siis liitutauluja joka puolelle, vaan esimerkiksi vain plaseeraustauluun, pöytänumerointiin ja karkkibuffan nimikyltteihin. Myös photoboothin rekvisiitissa saisi olla liitutaulua..

kuva: pinterest
kuva: pinterest
 Yläkuvan plaseeraus olisi ihan mahtava! Tuollaisen nimikortin saisi varmaan aika helposti painettua itse.. Pitsiä olen jo hylkäämässä pois koristeluista, mutta tuossa ruusukipossa se näyttää aika kivalta!

Love story ja esittelytaulu on pakko saada!

 SOME-häät?


 Tuo ruukku idea on ihana!!


Oi! Tällainen kutsu olisi ihana! Nyt menee muuten Save the Date kutsut uusiksi!! :D

Mitä tykkäätte? Iskikö joku näistä erityisesti? Onko liitutaulut jo niin nähty?

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä liitutaulut on hyvä idea. Okei onhan niitä nähty mutta mitä ei olisi.. karkkubuffet, pompomit, ruusunterälehtien heittäminen you name it. Mutta eikö pääasia ole, että itse tykkää? Ja ainahan voi keksiä jotain omaa twistiä esim liitutauluihin. Hyvältä kuullostaa suunnitelmat. Ihana päästä tunnelmoimaan häitä kun itse "karkaa naimisiin"

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä liitutaulut ovat tosi in, mutta syystä. Ihaniahan ne ovat. Love storyt ja alakuvan kutsut ovat näistä suosikkejani. :) Kotikoneella "liitutaulukortteja" tulostaessa kannattaa muuten huomioida, että tulostimesta riippuen suuret mustat alueet saattavat olla haastavia. Painotalojen palveluiden hyödyntämistä kannattaa siis harkita. :)

    VastaaPoista
  3. Mä ihastuin niin tuohon Love Story tauluun. Ihana idea tuoda tuolla tavalla parin historia esiin. I love it <3

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!