lauantai 10. tammikuuta 2015

Tänä vuonna me mennään naimisiin!

Vuotta 2015 on elelty jo jonkin aikaan, enkä vieläkään ole ehtinyt (muka ehtinyt) minkäänlaista tilannepäivitystä blogin puolelle tekemään! 
 
Apua! Tänä vuonna me mennään naimisiin! Tuntuu, että häihin on paljon lyhyempi aika kuin niihin oli vielä viime vuoden puolella, vaikka todellisuudessa kyse on päivistä! Pari päivää sitten laskeskelin, että meidän häihin on vaan reilu 170 päivää! Ei siis käytännössä juuri mitään! :D

Häästressi ei ole vieläkään tavoittanut mua, ja edelleen asennoidun koko juhliin ihmeen rauhallisesti. Ei siis yhtään Minua! Varmaankin, kun pikkuhiljaa alan hahmottaa mitä kaikkea on vielä tehtävänä, iskee se jäätävä paniikki! Lähipäivinä voisinkin tehdä tännekin vähän tarkemman to do -listan asioista, jotka tulee hoitaa. Saisi niitä tehtäviäkin sitten jaettua kaasoille ja bestmaneille.

Henkkakin lopulta sai siis bestmaninsa valittua, joten sen kanssa ei tarvitse enää ongelmoida. Homma sujui tuttuun miehiseen mutkattomaan tyyliin saunan lauteilla istuessa ja kahvikupin ääressä. Ei mitään ylimääräsiä hifistelyjä, vaan suora kysymys ja vastaus.

Toinen mun kaasoista paukautti joulun tienoilla vielä iloisen uutisen, jonka johdosta mun kaasoporukkaan liittyy yksi salamatkustaja! Sisko-kaaso on siis raskaana ja laskettu aika ajoittuu sopivasti pari viikkoa meidän häiden jälkeen. Hyvin toteutettu juttu siis! 



Kirkko meillä on siis jo varattu, se vaan pitäisi tässä tammikuun aikana vielä vahvistaa. Pitääkin hoitaa se heti maanantaina, ettei vaan unohdu! 
 
Hääpaikka samaten on jo vahvistettu ja varausmaksukin maksettu. Hääpaikan kanssa pitäisikin sopia ainakin yksi palaveri tähän talvelle, jotta saan sieltä varmistettua vielä kaikki jutut. Kiva olisi käydä siellä tutustumassa myös kaaso ja bestman-porukalla, jotta heilläkin on sitten kaikki samat jutut tiedossa kuin meillä.
Koska hääpaikka hoitaa ruoka- ja juomatarjoilun ei meidän tarvitse huolehtia tarjoilijoista, laseista, astioista, pöytäliinoista yms. vaan kaikki sellainen on hoidossa. Kummemmin lautasliinojakaan en ollut suunnitellut, sillä kankaiset valkoiset miellyttävät omaa silmää paljon enemmän.

Valokuvaaja on myös varattuna, ja hänen kanssa palaveerataan ainakin kertaalleen ennen häitä, jotta saadaan näkemykset yksiin. Kovin kummoista palaveria siitä tuskin tulee, sillä luotan kuvaajan silmään ihan täysillä. Kokemus ja tehty työ puhuu puolestaan! Tarkoituksena meillä on kuvata potretit ja first look -kuvat ennen vihkimistä, ja vihkimisen jälkeen kuvaaja jää vielä ikuistamaan juhlan dokumentaarisesti viiden tunnin ajaksi. Luulisi riittävän.

Pukuja kävin jo kertaalleen sovittamassa ja yksi vahva vaihtoehto löytyikin. Uusi sovitus on tulossa ensi lauantaina Helsingin liikkeissä ja kovasti toivon unelmieni puvun sieltä löytyvän!

Save the date -kutsujen painatus on kilpailutettu ja kutsut lähtevät postiin ensi viikon aikana. Joo, pikkasen venyi taas se lähetys, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vai mitä? :D

Siinä alkaakin olla meidän tehdyt jutut. Aika pieni lista niitä vielä on, mutta koska moni homma on vähän puolitiessä, näyttää tuo siksi niin vähältä. Seli seli :D

2 kommenttia:

  1. Oikein ihanaa häävuotta ja mukavaa (ja stressivapaata) hääsuunnittelua! :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin häät heinäkussa ja aika samoissa mennään. Kirkko, juhlapaikka, catering ja valokuvaaja varattuna sekä pukuja on sovitettu. STD-korttit päätettiin jättää lähettämättä, joten tietty niitä ei suunniteltu eikä kilpailutettu. Aateltiin, et riittää ku kesällä kerrottiin ihmisille ja juoruthan leviävät :D

    Mäki rupesin kirjoittamaan häämuistsoja ylös, http://heinakuunhaahaaveilua.blogspot.fi

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!