tiistai 31. maaliskuuta 2015

Uudet hiukset!

Kuten kuvista ehkä näkyy, mä olen tällainen wannabe-blondi. Oma hiusten väri on sitä perussuomalaista maantieharmaata=ei mitään väriä, ja olenkin jo vuosia värjännyt tai värjäyttänyt hiukseni vaaleiksi. Blondilook on plajon enemmän minua, ja käy paremmin kalpeisiin kasvoihini ja vihreisiin silmiini.

Tummiakin sävyjä olen kokeillut, niin koko värin kuin raitojenkin muodossa, mutta ei ne vaan ole mua. Blondi mikä blondi. :D Kaikkein paras sävy minulle on viileä blondi suklaaraidoilla. Tai en tiedä menikö nyt kampaajakielellä oikein, mutta ainakin tiedän mitä itse tarkoitan! ;D

Viime viikonloppuna kävin taas pitkästä aikaa Top Studiolla kampaajalla. Top Studioon olen aina ollut enemmän kuin tyytyväinen. Tytöt siellä vaan tuntuu aina pääsevän mun pään sisään, ja hoksaavan millaista lookkia milloinkin tarkoitan! Hienosti sujui nytkin, ainoa ongelma oli, että koska mulla on niin jäätävän paksu tukka, ei ehditty leikata kuin otsis varatulla ajalla. Mun piti mennä uusiksi vielä parin päivän päästä, jolloin saatiin koko tukka saksittua kuntoon! Parempi niin, oli ainakin kunnolla aikaa tehdä mulle taas se täydellinen leikkaus! 

Säännöllisin väliajoin haaveilen otsatukasta, ja tällä kertaa sen viimein toteutin! Ihana ylipitkäotsis on taas hetkeksi tullut jäädäkseen! Häihin mennessä se varmaan kuitenkin kasvaa jo pois.. 


4 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla häämatkasuunnitelmistanne! Oletteko lähdössä minnepäin, kuinka pitkäksi aikaa ja mihin aiotte laittaa pojat hoitoon? :) Häämatkaa suunnitellaan täälläkin. t. Hanna

    VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!