lauantai 30. elokuuta 2014

Suunnittelupalaveri hääpaikan kanssa !

Tänään aamulla kävin suunnittelupalaverissa meidän tulevalla hääpaikalla.
Muistatteko kuinka hääpaikkoja miettiessämme, kirosin ne Teatteriravintolan vihreät tuolit? Yllätys oli tänään suuri, kun mua odotti juhlasalissa ihanat ja siistit, mustat polyrottinkiset juhlatuolit! Ihan huippua! Vihreät hirvitykset olivat saaneet uuden elämän kirpparilla, ja juhlatilaan oli hankittu uudet paljon kauniimmat! Olin ihan pilvissä kun näin ne! Se yksi ja ainoa asia, joka tuossa paikassa on mietityttänyt, oli nyt poissa!


Muutenkin suunnittelupalaveri meni ihan nappiin. Muistin jopa kysyä kaikki mua mietityttäneet asiat ja käynti vaan vahvisti mun ajatuksia häiden teemasta ja koristeista! Rustiikkinen maalaisteema on nyt unohdettu ihan täysin, persikka, pitsi, neilikat, pionit, liitutaulut ja pompomit sopii tähän tilaan kuin nakutettu!

Tykästyin kovasti näiden kahdeksan hengen pöytiin ja ne ovatkin nyt varteenotettava vaihtoehto pitkien pöytien rinnalla.

Teatteriravintolan juhlapaketti oli kaikessa kattavuudessaan ja mukailtavuudessaan ihan huippu. Kokin kanssa on mahdollista sopia tarjoiluista ja pyysinkin ruokateemaan liittyen muutamaa esimerkki menuuta. Myös juomiin voi itse vapaasti vaikuttaa. Tarjoilijat, kokit, baarimikot yms. tulevat Teatteriravintolan puolelta, joten niiden vuokraamista ei tarvitse itse miettiä. Karkkibuffan saa vapaasti rakennella mieleisekseen ja tarvittaessa myös kakun saa hommata ulkopuoliselta firmalta. Baarimikon kanssa voidaan kehitellä myös juhlille oma drinkki, sekä vähän spessuhintaisia juomia vieraille. 

Lasiterassi on riittävän iso, jotta meidän n. 80 vierasta mahtuvat pöytineen sinne hyvin. Tilaa jää vielä paljon bändille ja tanssilattiallekin!

Leikkihuone järjestyy ruokatilan perältä ja juhlavieraat voivat levittäytyä vapaasti myös lasiterassin edessä olevalle ulkoterassille, jossa on täydet a-oikeudet. Terassin ja ruokatilan voi halutessaan myös vuokrata ihan vaan itselleen, jolloin sinne ei muita pääse. Lasiterassi on automaattisesti vain juhlia varten tarkoitettu ja sen vuokra sisältyy ruokaan. 

Tapaamisessa juteltiin paljon juuri tuosta tilojen vuokrauksesta, ja juhlajärjestäjä oli sitä mieltä, etteivät ulkopuoliset päädy juhliin huomatessaan häiden olevan käynnissä, joten heidän kokemuksellaan lisätilojen vuokraus on turhaa. Siihen tulokseen ollaan myös tultu itsekin.

Mä olen niin fiiliksissa tästä! 
Parhainta tässä juhlapaikassa oli ehkä heidän ammattitaito ja tietämys. Teatteriravintolan porukka järjestää vuosittain niin monia häitä, että heiltä saatu tuki on varmasti korvaamatonta! Kaiken lisäksi, astiat ja liinat miellyttivät mun silmää, ja ravintolalta on mahdollista saada lainaan myös tuikkukippoja, maljakoita, karkkibuffakulhoja sekä paljon muuta!

Ehdoton plussa on myös paikan sijainti. Lyhyt matka kirkolta juhlapaikalle ja juhlapaikalta hotelleille on ihan huippu juttu vieraita ajatellen.

Voi että miten hyvällä mielellä nyt oon! Hihii, ihan mahtavaa! 

Saakohan noihin ulkokukkiin vaikuttaa? Tai onnistuisikohan valkoiset liinat myös noihin ulkopöytiin? Joku isompi taulu ainakin tuohon ulkoterassille karkottamaan ulkopuolisia! :D 

Nyt tulee sitten varmaan kyllästymiseen asti inspiskuvia koristeista ja teemasta! ;)

Onko jonkun muun häissä ollut pitsiä, persikkaa ja liitutauluja koristeluista? Olisitko ihana ja linkkaisit blogisi, niin tulen inspiroitumaan! <3

Miten muiden kesän 2015 morsianten juhlapaikkaetsinnät sujuu? LÖytyykö suosikkeja? 

7 kommenttia:

 1. Taitanut olla nellilllä vähän nälkä kun lasiterassi kuuluu ruokaan :D

  VastaaPoista
 2. Wau, ihan mahtavan hyvä tuuri käynyt teillä noiden tuolien kanssa! Ja kivoja nuo kahdeksan hengen pöydät! Haluaisin itse mieluummin tuollaiset kuin pitkät pöydät :) Kivan näköinen paikka muutenkin! Lucky you! :)

  VastaaPoista
 3. Nuo tuolit sopii kyllä tilaan kuin nakutettu. Todella selkeä, tyylikäs ja ajaton juhlatila, johon saa suunniteltua vaikka mitä! Erityisesti tykkään suurista ikkunoista, jotka lisää arvokkuutta ja tilantuntua. Sellaisen vinkin antaisin, että näin tyylikkääseen tilaan en lykkäisi liikaa koristeita. Juhlatila on itsessään jo niin tyylikäs, että sen arvokkuus kärsii, jos koristeita on liikaa. Enemmän on siis vähemmän. Juhlatilan ilmettä noudattelemalla koristeiden valinnassa lookista saa todella tyylikkään. Esimerkiksi liitutaulujen musta pinta sopii todella upeasti tähän tilaan ja uskaltaisin muutenkin ehdottaa ripausta tyylikästä mustaa persikan kaveriksi. Juhlien ilmeestä saisi todella romanttisen, tyylikkään ja nykyaikaisen. :)

  Pakko laittaa tähän loppuun vielä muutama inspiskuva. Teidän juhlatila laittoi vaan niin ajatukset lentämään! :D
  http://www.pinterest.com/pin/293508100689046589/
  http://www.pinterest.com/pin/293508100689046591/
  http://www.pinterest.com/pin/293508100689046593/

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit, kuulostaa niin hyvältä!! :) Jatkan ehdottomasti myös tän sun hääblogin seurailua :)

  VastaaPoista
 5. Upea juhlapaikka teillä! ❤️ Meillä tällä hetkellä varausmaksukin maksettu ja Piispanrannan Kartano siis meidän juhlien venuena :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä noi isot ikkunat! Luovat kyllä ihan mielettömän tunnelman :) Jään seurailemaan, omat häät kun on suunnittelun alla uudenvuodenaatolle 2016 :)

  VastaaPoista
 7. Olin kesällä 2013 vieraana häissä, joita vietettiin Teatteritalolla. Paikka oli oikein ihana ja toimiva häitä ajatellen. Joitain kuvia häistä on blogissanikin, mutta valitettavan vähän itse juhlapaikasta.
  http://joukolatar.blogspot.fi/2013/05/maalaishaissa.html

  Ihania hääsuunnitteluita teille!

  VastaaPoista

Vinkkejä, ideoita, kehitysehdotuksia? Jätä kommentti !!